Категория: Образование
Децата, храната и здравето
Проект на: Мирослава Петрова-Досева
Гласове: 144
Основната цел на проекта “Децата, храната и здравето” е образователна. Очакваните ползи от реализирането му са: Информираност и осъзнато хранене, изграждане на правилни и здравословни навици, формиране на отношение и мисъл за опазване на околната среда посредством рециклиране на храна, общуване и споделяне със семейство и/или приятели чрез езика на храната, сплотяване, игри и забавления, профилактика на заболявания и др. Място на реализиране: гр. Стара Загора, основни училища и/или градски парк.
Сходни проекти
"Предай нататък"
Проектът “Предай нататък” предвижда тридневно обучение на 14 ученика с лидерски качества и 7 учители в 7 отдалечени и малки населени места да получат знания за сексуалното здраве и рака и умения за доброволчество. След обучението, участниците ще получат самостоятелни задания и...
Виж проекта arrow_forward"КУЛТУРА НА ХРАНЕНЕТО НА ДЕЦАТА -ПЪРВИТЕ СЕДЕМ С ШЕФ СИЛВЕНА РОУ"
Проектът предвижда споделяне на здравословния начин на приготвяне и хранене на децата за предотвратяване на проблема със затлъстяването, липсата на пълноценно хранене като предпоставка за нездрословен начин на живот. Предвидено е посещение в 10 локации в страната в учебните за...
Виж проекта arrow_forward